O cameră - Apartamente: Avantgarden 3 Sibiu
0
locuințe vândute

Apartamentele cu o cameră - ideale pentru orice început de drum!

Apartamente cu o cameră sunt alegerea ideală pentru persoanele tinere, care caută intimitatea unei garsoniere și confortul unui apartament nou, modern, luminos și optim compartimentat. Familiile aflate la început de drum pot beneficia de intimitate și de confortul mult dorit.

Apartamentul este compus din: cameră, hol, bucătărie, baie, debara și terasă. Fiecare apartament dispune de o boxă de depozitare, la demisol. 

Optând pentru acest apartament, veți beneficia de o compartimentare optimă și eficientă. Dispuneți de o cameră spațioasă în care puteți petrece momente de neuitat cu familia sau cu prietenii. Baia este complet finisată și utilată: gresie, faianță în funcție de preferințele dumneavoastră, cadă, chiuvetă, vas de toaletă, calorifer, baterie inox etc. Dacă vă place să gătiți, bucătăria poate fi locul ideal pentru a pune în practică cele mai savuroase rețete. Apartamentul dispune și de o debara pe care o puteți folosi pentru depozitare. Beneficiați de o terasă care poate deveni un colțișor de relaxare, din care puteți admira fiecare apus de soare și priveliștea munților. 

10 Camera de zi (1) 10 Camera de zi (2) 10 Camera de zi (3) 100 Baie Bucatarie (1) Bucatarie (2) Camera de zi (4) Hol (1) Hol (2) Hol (3)

Suprafețe

Garsoniere economice
construit 50,08 mp
util 35,74 mp

Recomandări

Familia Pacurar

"Avantgarden 3 a făcut ca fericirea familiei noastre să aibă un start perfect. În sfârşit, locuim singuri, într-un cadru modern şi putem să ne trăim viaţa aşa cum dorim." - Familia Păcurar

Tur virtual

Tur virtual garsoniere

Click pe imaginea de mai sus pentru a începe vizita dumneavoastră virtuală într-un apartament cu o cameră.

Vizualizare 360 grade Garsoniera

Solicită acum o ofertă!

Vă rugăm să introduceți codul din imaginea de verificare în căsuța de mai jos.